Streamline

.

Limbajul formelor pentru fiecare generatie. Streamline. 

Sistemul SALAMANDER STREAMLINE cu latimea de 76 mm are un design deosebit in pas cu noile tendinte. Streamline este un profil cu 5 sau 7 camere de izolare atat la rama cat si la cercevea, asigurand o inalta protectie termica si fonica, stabilitate maxima ferestrelor si o durata de viata certificata de institutele independente de 50 de ani. 

Profilul cu sapte camere poate conduce la obtinerea unui coeficient de izolare termica sub 1. Linia Streamline cu cinci camere, latime de 76 mm, clasa A a grosimii peretilor, va asigura o solutie tehnica excelenta la un pret corect.

Se foloseste la: 
Ferestre termopan cu deschidere simpla, batanta, oscilo-batanta si pivotanta, usi termopan cu deschidere interioara sau exterioara, culisant-batanta si armonica.

Date tehnice: 76 mm adancime constructiva, 5 sau 7 camere de izolare, 2 garnituri, izolare termica (fereastra cu sticla si armatura) Uf =0,86-1,3 W/m2K, protectie fonica pana la 47 dB, rezistenta la furt clasa 2 (DIN V ENV 1627).

 

- latimea profilelor este 76 mm;

- protectie sonora 34-47 dB;

- protectie termica 1,1 W/m² K;

- profile cu 5 camere;

- materialul din care este fabricat se poate 100% recicla;

- 2 garnituri siliconate de culoare neagra;

- armatura din otel zincat de 2 mm;

- armaturi prestantate pentru usi;

- livrabil in alb, si 5 nuante imitatie de furnir pe ambele fete; profilele sunt usor de curatat si se intretin manual. Ferestrele sunt extrem de rezistente la conditiile atmosferice si nu necesita sa fie vopsite sau lacuite niciodata.

- izolare termica si fonica excelenta;

- datorita grosimii mari a peretilor interiori si a latimii de 76 mm se obtine o rezistenta suplimentara independenta de armatura existenta in profil;

- sistemul multicameral si profilele auxiliare cu garnitura garanteaza o etanseitate ridicata si o excelenta protectie la intemperiile din orice zona geografica;

- garniturile de geam din exterior si din interior sunt la acelasi nivel

- aripa si tocul se imbina armonios.

- datorita formelor rotunjite, faltul tocului se poate curata usor.

- toate elementele de feronerie au o prindere solida in armaturile existente


Elemente de imbinare la 90 grade si in unghi variabil prevazute cu camere de izolare termica si garnituri, de dimensiuni generoase care asigura o etansare perfecta a elementelor de tamplarie Adaosuri pentru toc disponibile in diferite dimensiuni: 20mm, 60mm si 100mm. 

Datorita constructiei extrem de robuste a profilului, ferestrele construite in sistemul STREAMLINE pot atinge valori prag de etansare la apa si permeabilitate la aer de pana la 1050 Pascali, o valoare lider in comparatie cu sistemele furnizate de ceilalti producatori de renume de sisteme de profile din PVC. Seria Streamline 76 este disponibila pe culoare alba, pe numeroase nuante de imitatie de lemn sau RAL, precum si în orice combinatii de culori interior/exterior din paletarul existent. 

În concluzie, prin proprietatile termice exceptionale, rezistenta mecanica sporita, izolarea fonica ideala, profilele Salamander Streamline 76 ofera satisfactie deplina, răspunzând oricăror solicitări tehnice sau estetice.