Despre noi

SC Thermostar SRL este o societate cu capital privat, infiintat in anul 2004, avand ca obiect principal de activitate comercializarea si montarea de tamplarie PVC si Aluminiu.

La inceputul activitatii, firma avea doar 2 angajati, reusind in scurt timp sa se dezvolte la un efectiv de 15 angajati si sa devina un personaj important pe piata de profil.

Firma noastra este intr-o continua dezvoltare si expansiune reusind sa-si extinda activitatea si in afara granitelor Romaniei, incheind colaborari de succes cu constructori si dezvoltatori imobiliari in tari precum Ungaria, Belgia, Franta si Italia.

 

Obiectivele societatii noastre sunt:

- Furnizarea de tamplarie PVC si Aluminiu de cea mai inaltă calitate şi bazată pe cea mai nouă tehnologie la cel mai favorabil raport calitate-pret.

- Satisfacerea permanentă a cerinţelor clienţilor şi educarea nevoilor din domeniu

- Preocuparea permanentă pentru protecţia mediului

- Promovarea celor mai moderne tehnologii în domeniul eficienţei energetice

 

Totodata va putem oferi si o gama larga de accesorii pentru ferestre cum ar fi:

- Pervaze interioare/exterioare

- Plase contra insectelor: fixe cu cleme, cu balamale, tip rulou

- Usi de garaj

- Sisteme de umbrire:

  • Jaluzele exterioare: aplicate sau suprapuse, din pvc sau aluminiu
  • Jaluzele interioare: jaluzele verticale (perdele lamelare ), jaluzele orizontale de aluminiu (reluxa ), rolete textile si rolete day & night.

 

Executam la comanda si o gama variata de modele si culori de mobila din pal melaminat, porti si balustrazi de inox sau fier forjat.

Oferim consultanta si sprijin gratuit in identificarea nevoilor si cerintelor clientului, iar in urma unei oferte acceptate oferim si executarea masuratorile exacte si montajul tot GRATUIT.